Silva Original Pils

Ei, iata ceva de care ar trebui sa fim mandri ca se produce pe al nostru spatiu mioritic iar personal sunt chiar convins ca daca ar avea o promovare buna, Silva ar putea sa fie performanta si in exterior (prin magazinele lor, pe unde am umblat n-am dat de ea). Oricum se pare ca e o marca valoroasa a Heineken Romania, cu care de ce nu ne-am mandri? Mai ramane si problema acoperirii de noi zone din tara, pentru ca perste tot dai de Ursu si Timi, de parca astea ar fi cele mai importante… Si pentru ca o urmaresc demult (i-as putea spune Hei, Silva!) recunosc ca a trecut prin ceva transformari: culoare sticlei s-a schimbat iar la gust acum cred ca a capatat mai multa personalitate (adica a devenit un fel de doamna Silva…). Emblema marcii si design-ul dozei au ramas la fel, semn ca se tine la traditie.

Continutul e o bere clara, galbena spre cupru, mediu acidulata cu un parfum intens, amaruie (de unde cred ca foloseste mai mult hamei) si cu un gust intens, savuros.

Producator: Heineken Romania/Bere Mures

Stil: pils

ABV: 5,1%

Culoare: galben clar, limpede. Carbonatie medie, spuma intensa insa nepersistenta.

Parfum: predominant de malt. Hamei slab sesizabil.

Gust: pentru un pils autohton, Silva si-a pastrat marea calitate a constantei in cepriveste gustul. E un amarui pregnant, dar deloc suparator, sec, lichidul avand o textura intensa si bine definita. Finish amarui, fara nuante adiacente notabile.

sursa foto

5 thoughts on “Silva Original Pils

  1. Roxana (BursaHoreca)

    Silva e berea mea preferata tocmai pentru gustul usor amarui. Imi pare rau insa ca nu prea se gaseste in restaurante, baruri, pub-uri.

  2. Cadouri

    Sa inteleg ca esti un farmacist caruia ii place berea – la o simpla analiza a paginii “Despre” 🙂

  3. Sandu

    Scuzama dar trebuie sa te contrazic finisul mi sa parut de un amarui intens cu o usoara aroma de pelin

Leave a Reply

Your email address will not be published.