Romania are un delegat la Organizatia Natiunilor Unite prin Bere

Incepand din data de 29 septembrie 2008 am devenit primul delegat pentru Romania la ONUB(Organizatia Natiunilor Unite prin Bere).

Cine este ONUB?
ONUB(Organizatia Natiunilor Unite prin Bere) sau UNOB (United Nations Of Beer) este o comunitate online a bautorilor de bere din toata lumea. Modelul pe care s-a construit aceasta comunitate este cel al Organizatiei Natiunilor Unite, iar sloganul cred ca spune tot: Beers of the world, unite!

Ce vrea ONUB?
ONUB prin Delegatii de Bere ce reprezinta diferite regiuni, provincii, sau state fac cunoscute intregii lumi berile locale, pub-urile cat si festivalurile de bere locale.
[ad]
In urma unei scurte recenzii pentru Silva Neagra am fost invitat sa devin delegat pentru Romania. Dupa ce am acceptat mi-am luat un angajament curajos: sa prezint toate berile romanesti pana in vara anului 2009 (ma refer aici la marcile romanesti premium in primul rand).

Va tin la curent!

3 thoughts on “Romania are un delegat la Organizatia Natiunilor Unite prin Bere

  1. marius

    Buna,
    Excelenta idee ONUB! Sunt in cautarea unor halbe haioase. Aveti ceva idei?

  2. Mihai

    Din pacate, nu stiu daca exista vreo bere romaneasca care sa prezinte atentie. Iar asta n-o zic din lipsa de patriotism, ci fiindca la noi se gaseste doar stilul tampitel de Euro Lager (si ala vai de el), cel mult cate un Pilsner. Chiar sunt curios ce bere romaneasca ar suporta comparatia cu un Chimay, sau hai sa zicem un Pilsner Urquell, ca cehii sunt mai de-ai nostrii.
    Oricum, felicitari si sper ca tocmai acest gen de implicare va atrage atentia si va aduce si in Romania fenomenul micro-berariilor (nu stiu daca e cea mai fericita traducere pentru micro-brewery).

Leave a Reply

Your email address will not be published.