Piata berii a scazut cu aproape 3% dupa primele sase luni ale anului 2013

Hamei

Pe data de 1 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa, Asociatia Berarii Romaniei a prezentat evolutia consumului de bere din Romania, in primul semestru a anului 2013. Astfel, volumul pietei berii a atins 8 milioane hl pe primele sase luni ale anului 2013, in scadere cu aproximativ 3%  fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.

Pe acesta cale, multumesc organizatorului pentru invitatia la conferinta de presa. Pe langa cifrele de mai sus, au fost punctate si efectele pozitive pe care productia si comercializarea berii le genereaza la nivelul intregii economii din Romania – Prin nivelul ridicat de investitii, contributiile importante la bugetul de stat si numarul mare de locuri de munca create direct si indirect in ramurile conexe, sectorul berii are un rol bine definit la nivelul economiei locale, generand valoare adaugata.

Mai multe detalii gasiti in materialul acesta, pus la dispozitie de Asociatia Berarii Romaniei.

 Asociatiei Berarii Romaniei

In fotografia de grup, de la stanga la dreapta, sunt: Cristian Cornea (director General CanPack Romania), Francois-Xavier D’Hollander (Director Executiv Soufllet Malt Romania), Pierre-Olivier Bergeron (Secretar General Brewers of Europe), Andrew Highcock (Presedinte ABR), Oded Shvartz (Presedinte Amraz Romania SRL), Constantin Bratu (Director General ABR)

9 thoughts on “Piata berii a scazut cu aproape 3% dupa primele sase luni ale anului 2013

 1. cof1200

  Hi I amm so thrilled I found your website, I realy found
  yyou by accident, while I was researching on Bing for something else, Regardless
  I am here now and would just like too say kudos for a marvelous post and a all round enjoyable blog
  (I also love the theme/design), I don’t hae time to look over it alll att the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have
  time I will be back to resd muich more, Please do
  keep uup the excellent b.

Leave a Reply

Your email address will not be published.