La multi ani România!

Astazi, la ceas de sarbatoare, putem sa tragem linie si sa incepem bilanturile. Veti spune ca e cam devreme, insa dat fiind ca mai este doar o luna din acest an nu cred ca este o problema.

Vreau sa urez in primul rand tuturor românilor un calduros “La multi ani!” si sa ciocnim si o halba de bere romaneasca ca avem de unde alege. De ce sa ciocnim si bere nu numai vin? Pentru ca de anul acesta romanul a intrat in TOP10 al consumatorilor de bere.

Important este de mentionat ca nu a fost nevoie de o sfortare in comportamentul nostru. Cresterea a fost naturala, berea fiind deja asociata cu micii, cu gratarul, cu voia buna, in topul preferinteleo fiind berea autohtona.

Ce urmeaza? Nu voi veni cu estimari sau predictii, insa mi-as dori ca nivelul de cunoastere al consumatorului de bere sa creasca.  Si PAUZAdeBERE.info prin articolele din categoria Cultura berii isi propune familiarizarea consumatorului aroman si cu alte beri decat lager blonda si bruna. Sunt optimist in aceasta misiune deoarece vad ca pe rafturile magazinelor au inceput sa fie gasite si alte tipuri de bere: trappist, weiss bier, bere rosie, lambik, iar cititorul poate gusta o bere noua nu doar sa citeasca despre ea.

Inchei prin a va mai ura inca odata “Saveti un 1 Decembrie cum se cuvine: La multi ani România!

Leave a Reply

Your email address will not be published.