Jocuri online

Jocurile din viata reala au inceput sa fie consumate in ultimul timp si in varianta virtuala. O consecinta normala a fost aparutia si a jocurilor online cu bere.

Avantajul acestui tip de jocuri cu bere este evitarea consumului de alcoo, jocull fiind in general single player.

Exista insa si jocuri online cu bere multiplayer. Aici aveti exemplul de Beer Pong Online atat in varianta single player, cat si multiplayer.

In zona de jocuri online cu bere se diferentiaza cel produs de MA Systems. Jocul lor a pornit de la un software de management al comenzilor si stocurilor pentru un distribuitor de bere. Pentru experimenta acest joc intrati aici
[ad]
De departe cele mai cautate si jucate jocuri online cu bere sunt cele in care jucatorul incearca care incearca sa dezbace diferite modele, in urma realizarii unui punctaj bun. Unul din cele mai populare este “Undress me!!!” realizat de Pilsner Urquell pe care sigur l-ati mai jucat.

Acesta este motivul pentru care Helix a hotarat sa posteze acest joc la sfarsitul articolului. Pentru ca  surpriza sa fie maxima aveti posibilitatea sa downloadati acest joc de aici pentru a-l juca si cand nu aveti net.

P.S. Asteptam printscreenuri de la castigatori 🙂

5 thoughts on “Jocuri online

  1. Pingback: PAUZA de BERE » Blog Archive » Bohemian Connection

  2. jocuri online

    Jocul in sine este lipsit de esenta, ma joc combina doua chestii destul de intersante sexul si berea. Oricum strategia celor de la pilsener urquell a prins destul de bine , si de ce nu hai sa spune ca si berea este buna, dupa parerea mea e chiar o bere cu personalitate ( ma refer la gust)
    Referitor la joc il stiu l-am jucat si eu e o metoda interesanta d epromovare a marcii , nice

Leave a Reply

Your email address will not be published.