Tag Archives: stiri

Burta de bere nu e cauzata de bere

Veste buna pentru barbatii carora le place sa se relaxeze in compania unei beri reci sau… a mai multor beri reci. “Burta de bere” nu are nici o legatura cu berea.

Cercetatorii nemti si suedezi au efectuat un studiu cu o durata de otp ani, la sfarsitul caruia au concluzionat ca bautura alcoolica adorata de atatia nu ingrasa.
citeste tot articolul aici

Omul preistoric ar fi devenit agricultor pentru a bea bere

Istoricul biolog german Josef H. Reichholf sustine in noua sa carte “De ce au devenit oamenii sedentari” ca trecerea la agricultura, acum zece mii de ani, care a pornit asa numita revolutie a neoliticului, nu s-a produs in scopuri prioritare, sau pentru ameliorarea alimentatiei, ci de dragul… berii. Potrivit profesorului, agricultura nu a aparut pentru compensarea unor lipsuri, ci, dimpotriva, intr-o perioada de abundenta, in conditiile in care primele regiuni de asezare a omului sedentar erau pline de animale salbatice, omul din neolitic a continuand de altfel sa vaneze si sa culeaga fructe pentru a se hrani, relateaza ziarul “Estrella Digital”, consultat de Agerpres. Continue reading