7 thoughts on “Cum a salvat berea lumea

 1. Sorin

  Ahaha credeam ca e la misto facut documentarul dar dupa 5 minute de vizualizare cred ca mi-am gasit “filmul de seara” pentru astazi.

  P.S. Trebuie sa mentionez ca sistemul tau de capcha e unul lizibil – pe cele de la google ma chinui de multe ori sa scriu un comentariu mai putin decat ma chinui sa introduc codul ala de securitate pfff 🙂

 2. Mihai Pintilie

  Intrebarea “How many beers do you need in the next world?” a fost de departe cea mai picanta bucata din documentar. Dar cum zicea si Sorin mai sus, merita vazut, subscriu. Cu toate antibioticele lor, eu acum insa nu m-as mai putea apuca sa fac bere dupa retetele lor de acum mii de ani. Acum berea se bea de sete sau de placere, nu ca sa-ti salvezi viata.

 3. Catalin

  Banuiesc ca in unele dintre afirmatiile facute în acest spectacol se exagereaza importanta de bere. A fost orzul facute exclusiv pentru bere si nu pentru produse de panificatie? Nu stiu, dar se pare un pic ciudat. Dar în general, este destul de decent cu experti reali care explica lucruri despre istoria berii, care nu sunt bine cunoscute.

 4. Ionascu

  Berea antic? nu avea multe în comun cu cea actual?: era mai degrab? un aliment, mult mai groas?, nu lichid? ca acum ?i cu un procent de alcool mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.