Berea este o bautura rehidratanta ideala

Berea este buna. Contine vitamine, minerale si antioxidanti esentiali. Consumata in cantitati moderate, are efecte benefice in reducerea riscului de boli cardiovasculare, diabet sau osteoporoza. In plus, reface pierderile hidrominerale care se produc in timp ce transpiram, facilitandu-ne o recuperare mai rapida dupa exercitiile fizice (la sala, la fotbal etc.) prin aminoacizii, vitaminele din grupa B, antioxidantii si mineralele pe care le contine. Consumata moderat si cu responsabilitate, este o bautura rehidratanta ideala.

citeste mai mult…

2 thoughts on “Berea este o bautura rehidratanta ideala

  1. Ismail

    Sunt si studii in acest sens: un studiu britanic din 2010 ,comandat de The Beer Academy, arata ca berea contine vitamine care ajuta la mentinerea unei diete sanatoase si echilibrate, contine antioxidanti usor de absorbit in organism si o serie de minerale, asa cum este siliciul, care micsoreaza riscul imbolnavirii de osteoporoza.
    La aceleasi concluzii au ajuns si cercetatorii spanioli de la Facultatea de Medicina a Universitatii din Granada si a cei din cadrul Consiliului Superior de Cercetari Stiintifice din Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.