Berea ECO

Pentru a fi in ton cu noua moda ECO (un EMO pentru oameni mari) va informam ca, mai nou, in vestul Europei, dar si in nordul Americii este la mare cautare Berea ECO sau BIO.

Cand o bere este ECO? Atunci cand cel putin 95% din ingredientele folosite in fabricare provin din ferme care practica agricultura ecologica, fara a folosi plante modificate genetic sau insecticide, ierbicide, fungicide si alti fertilizanti chimici toxici pentru organism.

De unde se procura aceasta bere? Berea bio se gaseste in puburi, dar si in supermarkete iar de producerea acesteia se ocupa micile fabricute de bere locale, foarte populare mai ales in Germania si S.U.A.

Dat fiind ca cererea este in crestere, vanzarile crescand cu 30-40% pe an, se pare ca si marii producatori de bere vor intra pe acest segment cu o cerere neacoperita. Anheuser-Busch, Miller si New Bel­gium deja au anuntat testarea sortimentelor lor de bere eco.

La aceasta bere singurul avertisment este dat de cantitatea consumata calitatea ingredientelor fiind garantata eco.

sursa ECO Magazin

7 thoughts on “Berea ECO

  1. admin Post author

    In imagine este o bere facuta de niste pasionati de homebrewing dupa ce au cercetat documentele cu retete de bere din perioada timpurie a evului mediu.
    Culoarea verde duce spre EMO, pardon ECO si nu contine coloranti… e asa de la combinatia de ierburi ce se adauga la fermantare in mustul de bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.