Bere belgiana manastireasca sau Dragoste la prima degustare

De mai mult timp aveam in plan o degustare de bere, nu a fost timpu, locul si nici momentul.
Inceputul a fost mai greu deoarece un asemena moment presupune mai multe resurse:

  • bere care pentru degustare: aici mi-a fost mai usor, deorece am gasit sprijin din plin din partea celor de la BereBelgiana.ro . In oferta lor se gasesc marci de bere de top
  • locatia: Httpool au fost cei care si-au sacrificat curtea interioara pentru o seara si a meritat
  • amatori degustatori de bere: cobai pentru acest eveniment s-a oferi echipa Httpool, dar si cativa parteneri

Tematica serii a fost, la fel ca si in titlul postului: Bere belgiana manastireasca – Dragoste la prima degustare. Asa ca s-a trecut la fapte. Brile degustate au fost: Augustijn, Bios Kriekenbier, Bornem Dubbel, Bornem Tripel, Brussels Framboos, Gentse Tripel, Gulden Draak, Keisersberg si Piraat

Eu am fost amfitrionul evenimentului, oferind sfaturi privind retata, tipul de bere si modul de degustare.Si cum majoritatea berilor erau beri belogiene de manastire a fost normal sa arat ca un calugar ce isi prezinta berea. In plus, pentru berea Piraat am avut ajutoare.

Lumea a fost incatata, nu numai de eveniment, ci mai ales de bere. Din fotografiile de mai jos fa puteti face o scurta ideee despre cum a fost.

3 thoughts on “Bere belgiana manastireasca sau Dragoste la prima degustare

  1. Pingback: Marketeer.ro – digital marketing pioneer » De ce am chiulit la Webclub saptamana trecuta

  2. Manu F.

    Mie imi plac foarte mult berile dublu, triplu si quadruplu malt. Sunt mult mai bune decat berea blonda de la noi. Am fost si eu la o degustare in Italia. Acolo mi-am schimbat parerea despre bere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.