Beer Pong fara palete

Dupa cum am amintit cu ceva timp in urma in jocurile cu bere, ping pongul are doau variante.
Beer Pong fara palete este mai popular, iar asemantarea cu ping pongul clasic sunt masa si bilele.


[ad]
Avem nevoie de urmatoarele:

 • O masa de tenis. La nevoie este buna si masa de 6 persoane din sufragerie
 • 4 bile de ping pong pentru a fluidiza jocul. Experienta spune ca e bine sa aveti bile in stoc, deoarece sunt usor de pierdut, calcat sau crapat
 • 22 pahare de plastic. cu cat mai mari cu atat mai bine. E recomadat sa fie de 350-400 ml ca sa simti ca bei ceva. Daca vreti sa prindeti mai multe meciuri: castigatoru la masa, paharele pot fi mai mici.

Sa inceapa jocul

Paharele se pun pe masa ca in imaginea de mai jos, in formatii de cate 10, in fiecare parte a mesei. Cele 20 de pahare vor fi pline de bere.  In coltul din stanga al fiecarui jucator va fi un pahar cu apa in care vom pune care vom pune sa pluteasca bilele pentru a fi mai curate.

Cei care fara pretentii pot trece peste acest detaliu si nu vor maimai avea la organizare grija celor 2 pahare de apa, insa cele 20 de pahare de bere nu trebuie sa se renunte.

Pe rand, fiecare jucator incearca sa arunce bila in unul din paharele adversarului. Este voie de fie aruncata bila in cele tre moduri cum sunt reprezentate in figura de mai jos:

Cand bila aruncata de un jucator se opreste in paharul adversarului, adversarul va goli continutul paharului in care s-a oprit bila si v-a retrage paharul golit de pe masa. Acelasi jucator care a marcat va avea din nou dreptul la o aruncare. cand bila nu se va mai opri intr-un pahar sau va adinge intai terenul propriu atunci se pierde serviciul, aruncarile fiind efectuate acum de adversar.

In functie de numarul de pahare ramase pe masa vor fi aranjate in formatii ca in desenul urmator:

Pierde cine isi termina primul de baut cele 10pahare din fata, adversarul avand in fata un numar de pahare pline pe care ca pedeapsa poate sa le dea adversarului sa le consume.

In acest joc secretul este in rezistenta care mentine mai mult echilibrul, insa la o competitie de genul castigatorul la masa…

4 thoughts on “Beer Pong fara palete

 1. scurt metraj

  Deci este unul dintre cele mai tari posturi pe care le-am citit demult pe un blog. Acum ti-am descoperit blogul, si planuiesc sa-l citesc in continuare 😛 Este doar primul aritcol citit pe blogul tau, dar imi imaginez ce umreaza… :))

 2. Lenjerie sexy

  Asteptam sa ne povesteasca cineva cum a fost. Mie mi se pare super fan pentru un bairam. Doar sa gasesc o metoda de a instala masa de ping pong in living 🙂 Imi si imaginez cum ar fi cu galerie si tipete. misto

 3. admin Post author

  merge jucat si cu masa de 6 persoane cea de cina din sufrageria parintilor 🙂
  cat despre galerie: daca pierzi 3 meciuri nu mai ai nevoie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.