Monthly Archives: October 2008

Bere de dovleac

Daca tot suntem in febra Holloweenului astazi avem o reteta de bere de dovleac facuta in casa. Pare hilar, insa e destul de populara la americani. Gusturile lor nu se pot compara cu ale romanilor, de aceea daca aveti ocazia sa gustati o asemena bere sa va asteptati la orice reactie. Orice e posibil cand amesteci placinta de dovleac cu berea, dar daca o mai pui si in sticla si o bei? Continue reading

Cat alcool are berea?

Pentru siguranta dumneavoastra e bine sa stiti cat alcool are berea pe care o beti. In timp ce ne place sa savuram gustul berii continutul de alcool e responsabil de atmosfera.

Fiecare tip de bere ca tarie se incadreaza intre numite limite de alcoolizare.  Nu vom vorbi de cocktailuri sau de unele experimete gen bere cu arome artificiale sau intarita prin adaos de alcool etilic, ci doar de cantitatea de alcool rezultata in urma procesului de fermentare. Continue reading

Bei BERE si SALVEZI PLANETA!

Mai nou, toata lumea e adepta curentului ECO, acest EMO pentru oameni mari.
Se evidentiaza, in toate straturile sociale activistul GreenPeace mai copt, capabil sa lupte cu halba in mana pana la ultima picatura din bere.
Este vorba de bautorul de bere. Acest superhero nu precupeteste nici un efort fizic, psihic si material pentru a salva Pamantul. Cum face asta? Cu fiecare butoi de bere el economiseste un butoi de apa potabila si astfel, prin aportul sau direct, ajuta la conservarea rezervelor de apa si SALVEAZA PLANETA!