Daily Archives: 11/08/2008

Preluare: Wassuuuup?!!!

52 de miliarde de dolari platesc belgienii de la InBev pentru titlul de cel mai mare berar al lumii. Nu, nu e vorba de blat in terenul productiei de bere, ci de achizitia companiei americane Anheuser-Busch.?Prietenii de la InBev, producatorul Bergenbier in Romania, si amicii de la Anheuser-Busch, producatorul marcii Budweiser, Bud pentru cunoscatori, si-au dat mana intr-o tranzactie care, odata finalizata, va propulsa InBev pe locul intai in top, inaintea actualului lider al pietei, SABMiller. Preluarea vine dupa o lunga perioada in care familia care conduce de 156 de ani afacerea americana s-a opus ofertei InBev.
citeste stirea in TARGET

[ad]

FREE BEER

Ca un pasionat de bere ce sunt (consum si “fabricare” ) am cautat si pe internet retete si metode de fabricare a berii in casa. Uite asa am dat de FREE BEER: o mina de aur.

Nu , nu intelegeti gresit. Nu e bere gratis, nu e un site pentru mokishti. Uitati de pomenile erect-orale cu bere si mici.
FREE BEER este un concept ce se refera la libertatea berii: a-ti face singur berea, a avea acces la o reteta buna de bere, a impartasi bucuria savurari aceluiasi fel de bere. Sloganul lor este sugestiv: FREE BEER, free as in free speech.
Proiectul initial, a fost conceput de un grup de studenti IT-isti de la Universitatea din Copenhaga impreuna cu colectivul artistic Superflex tot din Copenhaga. Ideea de baza este de a aplica conceptele moderne de free software/open source la produse fizice, palpabile, cum ar fi BEREA. Continue reading